Ravintola Jokihelmi on viihtyisän mutkaton kellariravintola Karhulan keskustassa, Kotkassa. Olemme erikoistuneet lounasruokailijoiden vatsojen hellimiseen, sekä yksilölliseen juhlien pitopalveluun.
Jokihelmen ravintolasalissa on paikkoja sadalle ruokailijalle ja vaihtuva lounaslista tuo mukavaa vaihtelua päivittäiseen lounasruokailuun.
Keittiömestarina ja ravintoloitsijana Ravintola ja pitopalvelu Jokihelmessä on pitkän linjan makujenosaaja, Sirkku Häkkänen.
Sirkku valmistui ravitsemusteknikoksi suurtalouspuolelta vuonna -92 ja jatko-opintoina hän on suorittanut restonomi amk:n ammattitutkinnon.
Sirkulle on karttunut kokemusta vuosien ajan niin keittiömestarina kuin esimiestehtävissä. Ravintola Jokihelmen ammattiylpeänä johtoajatuksena on, että tarjotun ruuan täytyy olla hyvää ja maistuvaa – niin arjessa kuin juhlassa!
Lämpimästi tervetuloa hyvien makujen ravintolaan!